Nyeste opdateringer:

Herunder vil du finde den seneste opdateringer vedrørende Esbjerg Skyttekreds’ åbning, samt håndtering af Covid-19 situationen.

8. September 2020

Indendørssæsonen starter!
Esbjerg Skyttekreds afslutter udendørssæsonen, og starter indendørs den 29. September 2020. Dette betyder at vi har været nødsaget til at tage vores forholdsregler og følge myndighedernes anvisninger vedr. corona. Esbjerg Skyttekreds er naturligvis med i kampen om at stoppe smitten, og må derfor, desværre, midlertidig stoppe introduktion for nye medlemmer, da vi ikke kan gøre dette forsvarligt i et lukket klima, hvor smitten nemmere vil kunne spredes.

Som ansvarlig holdspiller i kampen mod Covid-19 betyder dette mere konkret at vi har været nødsaget til at opsætte følgende restrektioner:

  • Ingen introduktion for nye skytter
  • Maks. 25 personer i opholdslokalerne.
  • Ingen arrangementer afholdes indendørs
  • Ingen længervarende ophold i opholdslokalerne
  • Opfordre alle til at vaske/ afspritte hænder jævnligt
  • Krav om 1 meters afstand mellem alle personer 

Mange restrektioner har været været brugt i udendørssæsonen også, disse er naturligvis også nødvendige at tage med indendørs, hvor vi jævnligt vil sørge for at få afsprittet alt, luftet ud, gjort rent samt generalt mindske chancen for smitte.

Vi håber naturligvis at alle skytter vil respektere disse restrektioner, og aktivt deltage i kampen om at nedbringe covid-19 smitten.

Ny skytte?
Som ny skytte vil du desværre ikke have mulighed for at få introduktion indtil dette kan gøres forsvarligt, til gengæld, vil du kunne få besked så snart at dette kan gøres forsvarligt ved at indtaste telefonnummer til højre herfor.

9. Juni 2020
 

Esbjerg Skyttekreds åbner endeligt igen!
Vi er i Esbjerg Skyttekreds glade for at kunne fortælle at de nye udmeldelser fra myndighederne gør det muligt at vi igen kan åbne op for alle med interesse for skydesporten.

For at dette er muligt vil alle bærer et fælles ansvar for at holde afstand til hinanden, bruge håndsprit samt i fællesskab af spritte lånte remedier
Som normalt vil vores åbningstider være her tirsdag og torsdag fra 18:00-20:30.

Prøv skydning!
Som ny skytte der gerne vil prøve skydesporten, har vi gjort det nemt og overskueligt at komme i gang. De 3 vigtigste ting du skal vide er:

Der er instruktion for nye hver tirsdag og torsdag kl. 18:30
Du skal medbringe gyldig billede legitimation.
Du kan låne alt udstyr i klubben gratis. Der skal blot betales for den ammunition der ønskes.
Se mere her

Book et arrangement!
Har du interesse i at vi skal afholde en del af dit firmaarrangement, polterabend, fødselsdag eller noget helt fjerde.

Er det også muligt at booke disse arrangementer igen!
Book her!

Vi ser frem til at se jer på skydebanerne i Måde på adressen.

Bliv kontaktet!