FAQ

Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Vores faste åbningstider er tirsdag klokken 18:00-20:30 og torsdag klokken 18:00-20:30. Der er introduktion for nye skytter anden fredag i hver måned

Vi har i Esbjerg skyttekreds valgt at man skal være over 16 år for at måtte skyde med grov våben, dvs. 9mm og derover.

Alle er dog velkommen til at skyde med luft samt .22 kaliber.

Esbjerg Skyttekreds stiller alt nødvendigt udstyr til udlån, derfor koster det blot et årligt kontingent (som du kan se her) samt patroner som koster forskelligt alt efter hvad og hvor meget man ønsker at skyde. Du kan f.eks. få 500 hagl til luftvåben for blot dkk 77,-, eller man kan få 25 cal. 22 ammunition for 25 kroner. Desuden sørger Esbjerg Skyttekreds for at det er rentabelt at gå til skydning ved at give større rabatter, desto mere du køber. Alt skive-materialer bliver dækket af ammunitionskøb, derfor koster dette ikke ekstra.

Vi stiller alt udstyr til rådighed, så du skal blot medbringe billedlegitimation eller sygesikring sammen med andet ID. For at betale for ammunition tager vi mod Mobilepay, samt kontanter. Læs mere om prøveskydning her

Som ny skytte skal du først deltage i vores introduktionsprogram som foregår anden fredag i hver måned. Introduktionen starter kl 17:30, og det er vigtigt du kommer til tiden.

Læs mere om prøveskydning her

Ved køb i klubben kan der betales med MobilePay samt kontanter. Ved betaling af kontingent tilbyder vi en PBS-løsning også.

Ja! Vi har med stor succes afholdt polterabender, firmaarrangementer, fødselsdage og en masse andre gæstearrangementer for 5-75 personer. Du kan nemt se hvad vi tilbyder samt booke ved at klikke her.

Som udgangspunkt kan aktive skytter erhverve sit eget våben så længe de er medlem af en skyttekreds. Våbentilladelsen skal søges af formanden. En pistol kan ikke erhverves, i eget navn, før man har været aktiv skydende i skytteforeningen i 2 år.

Stil dit spørgsmål

– Vi svare dig gerne!


E-mail: Info@essk.dk