FAQ

Find svar på de oftest stillede spørgsmål

Vores faste åbningstider er tirsdag klokken 18:00-20:30 og torsdag klokken 18:00-20:30. Der er introduktion for nye skytter hver  torsdag klokken 17:30.

Der er som udgangspunkt ingen aldersgrænse for at skyde. Det vigtigste er at man har forståelse for en instruktion, og selvfølgelig at man kan nå aftrækkeren på våbnet. På riffel er den yngste skytte vi har haft 5 år. For at skyde pistol vil en tommelfingerregel være omkring de 13 år, dog kan det godt lade sig gøre at prøve selv om man er yngre.

Esbjerg Skyttekreds stiller alt nødvendigt udstyr til udlån, derfor koster det blot et årligt kontingent (som du kan se her) samt patroner som koster forskelligt alt efter hvad og hvor meget man ønsker at skyde. Du kan f.eks. få 500 hagl til luftvåben for blot dkk 77,-, eller man kan få 25 cal. 22 ammunition for 25 kroner. Desuden sørger Esbjerg Skyttekreds for at det er rentabelt at gå til skydning ved at give større rabatter, desto mere du køber. Alt skive-materialer bliver dækket af ammunitionskøb, derfor koster dette ikke ekstra.

Vi stiller alt udstyr til rådighed, så du skal blot medbringe billedlegitimation eller sygesikring sammen med andet ID. For at betale for ammunition tager vi mod Mobilepay, samt kontanter. Læs mere om prøveskydning her

Ja! Du kan komme hver torsdag klokken 17:30 for at få en introduktion til skydesporten og skyttekredsen samt naturligvis få lov til at prøve det skydning du lyster. Læs mere om prøveskydning her

Ved køb i klubben kan der betales med MobilePay samt kontanter. Ved betaling af kontingent tilbyder vi en PBS-løsning også.

Ja! Vi har med stor succes afholdt polterabender, firmaarrangementer, fødselsdage og en masse andre gæstearrangementer for 5-75 personer. Du kan nemt se hvad vi tilbyder samt booke ved at klikke her.

Som udgangspunkt kan aktive skytter erhverve sit eget våben så længe de er medlem af en skyttekreds. Våbentilladelsen skal søges af formanden. En pistol kan ikke erhverves, i eget navn, før man har været aktiv skydende i skytteforeningen i 2 år.

Som ny skytte, skal du blot møde op torsdag klokken 17:30 og så vil der være en dygtig instruktør til at give dig en kyndig instruktion. Derudover skal du medbringe dit gule sygesikrings kort. Læs mere om prøveskydning her

Stil dit spørgsmål

– Vi svare dig gerne!E-mail: Info@essk.dk