Din Første skydeaften?

Vi byder DIG velkommen!

Introduktion til nye skytter sker torsdag klokken 17:30 i ulige uger, og det er vigtigt at du har dit fysiske gule sundhedskort med. Mobilappen kan vi ikke bruge da vi skal have det fysiske kort for at registrere dig i vores system – det er et myndighedskrav. Introduktionen vil ske af en af foreningens mange dygtige instruktører. Her vil du hører foreningen, sikkerhed på banerne og general skydeteknik. Efter introduktionen vil der være mulighed for at prøve skydning med riffel og/eller pistol. De første 3 gange er medlemskab ikke nødvendigt, og derfor koster dette kun ammunition. Priserne på ammunition ligger i omegnen af 25-40 kr. alt efter hvad og hvor meget man ønsker at prøve.

Skydning, en sport for alle!

Når vi skriver en sport for alle, er det ikke  blot en talemåde – det er faktum! Skydning handler om fællesskab og fokus hvilket er værdier, som alle  kan bruge i en travl hverdag.
Har du eller dit barn eksempelvis koncentrationsbesvær, eller trænger i til et roligt afbræk i hverdagen?
Alt forskning bekræfter at skydning styrker koncentrationsevnen, hvilket er noget af det der er sværeste i en presset hverdag.
Hvorfor ikke gøre alt dette i et afslappet miljø med en masse god stemning og et godt sammenhold? Dette vil Esbjerg Skyttekreds tilbyde dig!

 

Placering af skydebanerne

Udendørs-skydebaner

April - September

Indendørs-skydebaner

Oktober - Marts

Åbningstider:

Introduktion til nye skytter

Skydedicipliner